arabam.com
2016 model, 1.6 CRDI dizel motorlu, yarı otomatik vites Hyundai Accent Blue Mode Plus aracımı satıyorum. Sedan kasa tipine sahip aracım 211.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 136 beygir gücündeki 1582 cc motoru hem performans hem de verimlilik açısından gayet tatmin edici. Karma yakıt tüketimi 4.6 litre civarında, bu da uzun yolda ve şehir içinde oldukça ekonomik bir kullanım sağlıyor.
Aracımın bakımları eksiksiz yapıldı, herhangi bir masrafı ya da eksiği bulunmuyor. Muayenesi de son bir yıl içinde yapıldığı için bu konuda da uzun süre kafanız rahat olur. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf açmaz. Bununla birlikte iç döşemeleri temiz, koltuklarda yanık, yırtık ya da deformasyon yoktur.
Donanım olarak kullanışlı özelliklere sahip. Elektrikli katlanabilir yan aynalar, far sensörü, sis farları, Bluetooth bağlantı, USB ve AUX girişleri günlük kullanımda oldukça pratiklik sağlıyor. Ayrıca ön kol dayama ve katlanır arka koltuklar da hem konfor hem de işlevsellik açısından avantaj sunuyor.
Aracımda sağ arka çamurluk, arka kaput, sağ ön çamurluk ve ön tampon boyalı, arka tampon ise değişmiştir. Bunların dışında motor kaputunda lokal boya bulunuyor. Tramer kaydı olarak da toplamda 93.000 TL hasar kaydı mevcuttur.
Genel anlamda bakımlı, temiz, ekonomik bir araçtır. Alıcı için uzun süre masrafsız bir kullanım sunar. Ciddi düşünen arkadaşlar gelip gönül rahatlığıyla görebilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 93.000 TL