arabam.com
2016 model, 1.4 benzinli düz vites Hyundai Accent Blue Mode Plus sedan aracımı satıyorum. 77.500 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça ideal bir kilometrede, temiz ve özenle kullanılmış bir araçtır. 100 beygir gücündeki 1368 cc motoruyla şehir içi ve uzun yolda keyifli bir sürüş sunuyor. Karma yakıt tüketimi 5.9 litre civarında, bu da aracı oldukça ekonomik kılıyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapıldı, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Kaporta ve boya durumu tamamen orijinaldir, değişen ya da boyalı parçası yoktur. Tramer kaydı da bulunmamaktadır.bel altlarında çizikler var muayene mart 2028 kadar var
İç mekanda sürüşü konforlu hale getiren derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon, ön kol dayama, elektrikli camlar ve analog klima gibi donanımlar mevcut. Ayrıca dış donanımda elektrikli katlanabilir yan aynalar, sis farları ve far sensörü gibi özellikler de bulunuyor.
Aracımda güvenlik açısından ABS, ESP, yokuş kalkış desteği, sürücü ve yolcu hava yastıkları ile Isofix bağlantı sistemi yer almakta. Bu donanımlar günlük kullanımda hem güvenlik hem de rahatlık sağlıyor.
Fiyatı aracın durumu ve özellikleri göz önünde bulundurularak makul seviyede tutulmuştur. Ciddi alıcılar için araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir.
Aracımı görmek isteyenler randevu alarak gelebilirler. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok