arabam.com
2000 model, 1.3 motor hacmine sahip düz vites Hyundai Accent LX sedan aracımı satıyorum. Aracım 255.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına rağmen düzenli kullanılmış, bakımları aksatılmadan yapılmıştır. Yakıt olarak LPG kullanılmakta olup, oldukça ekonomik bir kullanım sunar.
Bakımları tamdır, rutin servisleri eksiksiz yapılmıştır. Muayenesi de son 1 yıl içinde yapıldı, dolayısıyla herhangi bir eksiği veya masrafı bulunmamaktadır. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz.
İç döşemeleri temiz, koltuklarında, tavanında ya da tabanında herhangi bir deformasyon, yırtık veya yanık yoktur. Araç içi gayet bakımlı ve ferah bir durumdadır.
Aracımın genel kondisyonu yaşına göre gayet iyi. Yakıtını koyup gönül rahatlığıyla binebileceğiniz, masrafsız bir araçtır.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş