arabam.com
2011 model, 1.6 i-VTEC motorlu otomatik vites Honda Civic Elegance sedan aracımı satıyorum. 125 beygir gücündeki 1595 cc hacimli motoru sayesinde şehir içi ve uzun yolda gayet yeterli bir performans sunuyor. Aracım 200.000 km’de, önden çekişlidir.
Civic’in bilinen sağlam yapısına ek olarak, konfor anlamında da oldukça donanımlı bir araç. Aracımda sunroof, Bi-Xenon farlar, far sensörü, elektrikli ve ısıtmalı aynalar gibi özellikler bulunuyor. Bunun yanı sıra dijital klima, ön ve arka kol dayama gibi detaylar da uzun yolculuklarda konforu artırıyor.
Ekspertiz raporlari resimlerde mevcuttur sol camurlugun bir kismi ile alt marspiyelin bir kismi lokal boyalidir bagaj kapağı sök tak boyalıdır akü yeni lastikler yeni tüm ağır bakımları sıvı değişimleri yapılmıştır otomatik şanzıman olduğu için servisten yağı ve şanzıman filtresi değiştirilmiştir
Günlük kullanımda keyif veren, bakımı kolay ve oturaklı bir araç. Yakıt konusunda LPG sistemiyle oldukça ekonomik bir sürüş sağlıyor.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 5.300 TL