arabam.com
-Aracım 2018 yılının ikinci yarısında çıkan F1 vites versiyonudur.Konuşan paket en fulldür. Yedek anahtarı verilecektir .En çok tutulan ve sevilen Mavi renktedir.
-Kilometresi 76.000'dedir. Aktif kullanılıyor.
-Fabrikasyon çıkışlı LPG'li yakıt tüketimi oldukça ekonomiktir.
-4 tane lpg enjektörü Candan Mühendislik Ümraniye’de garantili değiştirilmiştir .(Sadece 1 tanesi bozuktu ama hepsini takım değiştirttim.)
-Aile aracı olarak titizlikle kullanılmıştır. İç kozmetiğinde, koltuklarında yanık, yırtık veya deformasyon yoktur. Koltuklar sürekli kılıfla kullanılmıştır.
-Çalışmayan bir aksamı yoktur her şeyi aktiftir.
-Aracım A'dan Z'ye FULL YETKİLİ SERVİS BAKIMLIdır. 70.000 bakımı Honda Mutluhan’da yapılmıştır. Ön-arka balatalar yeni değişmiştir.
Yapılan tüm bakımların faturaları, kayıtları ve evrakları eksiksiz şekilde durmaktadır.
-Aracın lastik tamir kitinden yangın tüpüne ilkyardım çantasına kadar orjinal bagajda durmaktadır. Bir sonraki bakıma kadar kuruş masrafı yoktur.
-Sol Ön Çamurluk, Sol Arka Kapı değişendir.(Serviste servis işçiliği yapılmıştır kesinlikle sanayide işlem yapılmamıştır. Honda Yanımda uygulamasında kalem kalem işlenmiştir.)
-Sol Arka Çamurluk boyalıdır. (Kapı içine doğru boya vardır renk sebebiyle).
-Ufak tefek gamzesi, çiziği vs. vardır.
-Airbagler,şaseler,podyeler gibi önemli yerler orjinaldir.
-Ön arka tamponlar boyalıdır şehir içi kullanımdan temizlik amaçlı.
-85 bin TL tramer kaydı bulunmaktadır.
-Ekstraları olan bir araçtır.
-Aracın kondisyonu, yürüyeni ve motoru sıfır ayarındadır. İstediğiniz kurumsal ekspertize veya Honda yetkili servisine gösterebilirsiniz. Pazarlık araç başında usulünce yapılır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 85.000 TL