2011 HONDA CIVIC FD6 1.6 ELEGANCE
SUNROOFLU — DÜZ VİTES — 125.553 KM
GÜNCEL EKSPERTİZ RAPORLU — AIRBAG ORİJİNAL — AKTİF KULLANIMDA
Aracım 2011 model Honda Civic FD6 kasa olup düz vitestir.
Araç aktif olarak kullanılmaktadır. Kilometresi 125.553 km’dedir. Aktif kullanım nedeniyle kilometrede küçük değişiklikler olabilir.
Honda’nın en sevilen kasalarından olan FD6 serisidir. Sağlam motor yapısı, konforlu sürüşü, geniş iç hacmi, LPG uyumu ve güçlü ikinci el piyasasıyla halen en çok tercih edilen modeller arasındadır.
Araç yaşına göre diri ve kullanıma hazır durumdadır. Şehir içinde ekonomik, uzun yolda ise konforlu ve güven veren bir sürüş sunmaktadır.
---
SAHİPLİK VE KULLANIM GEÇMİŞİ
Araç 104.000 km’ye kadar yalnızca benzinde kullanılmıştır. Sonrasında LPG montajı yapılmıştır.
Al-sat yapan galerici süreci hariç tutulduğunda aracın ikinci sahibiyim. Araç uzun süreli, bilinçli ve özenli kullanım görmüştür.
---
DONANIM VE ÖZELLİKLER
✅ Sunroof
✅ Düz vites
✅ Dijital klima
✅ ABS fren sistemi
✅ Airbag sistemi
✅ Elektrikli camlar
✅ Elektrikli aynalar
✅ Merkezi kilit
✅ Yol bilgisayarı
✅ Geniş iç hacim
✅ Kullanışlı bagaj hacmi
✅ LPG sistemi mevcut
✅ İç kozmetik temiz durumda
Sunroof çalışır durumdadır. İç mekân ferah ve kullanışlıdır. Kabin içerisinde kullanım yaşına bağlı normal izler dışında rahatsız edici yıpranma bulunmamaktadır.
---
MOTOR / MEKANİK DURUM
Araç çalışır ve yürür durumdadır. Günlük kullanıma uygundur.
✅ Hararet problemi yoktur
✅ Yağ-su karışımı yoktur
✅ Çekişi düzgündür
✅ Şanzıman kullanımı düzgündür
✅ Günlük kullanımda aktif olarak kullanılmaktadır
Ekspertizde yaşına bağlı bazı bakım önerileri belirtilmiştir. Sonuç itibarıyla 2011 model bir araçtır; sıfır araç beklentisiyle değil, yaşına ve piyasa şartlarına göre değerlendirilmelidir.
LPG sistemi araç üzerinde mevcuttur ancak ruhsata işli değildir. İsteyen alıcı tadilat muayenesiyle ruhsata işletebilir.
---
KLİMA DURUMU
Klima sistemi tam performanslı çalışmamaktadır. Kompresör kaynaklı arıza bulunmaktadır.
Ancak araç seyir halindeyken klima soğutma yapmaktadır. Daha verimli ve uzun ömürlü kullanım için klima kompresörünün orijinal parçalarla revize/değişim yapılması önerilmektedir.
Orijinal parçalarla yapılacak tamir/bakım maliyeti yaklaşık 18.000–25.000_₺ civarındadır. Bu durum araç fiyatı belirlenirken dikkate alınmıştır.
---
EKSPERTİZ / KAPORTA DURUMU
Aracın güncel ekspertiz raporu bulunmaktadır. Ekspertiz raporu resimleri ilana eklenmiştir. Alıcısına açık ve şeffaf şekilde paylaşılmaktadır.
Ekspertiz raporuna göre araçta:
- Kaputta sök-tak boya işlemi,
- Ön tampon işlemleri,
- Arka tampon işlemleri,
- Bagaj bölgesinde işlem,
- Sol arka bölümde lokal işlem,
- Yaşına bağlı çeşitli çizik/gamzeler
mevcuttur.
Şasi ve direklerin büyük kısmı orijinaldir.
✅ Ön şasiler orijinaldir
✅ Podiyeler orijinaldir
✅ Direkler büyük oranda orijinaldir
✅ Airbaglerde işlem yoktur
✅ Airbagler orijinal ve aktiftir
Araçta ağır pert görüntüsü veren bir durum bulunmamaktadır. Ekspertiz durumu ilanda açıkça paylaşılmıştır.
---
KOZMETİK DURUM
Araç yaşına göre diri görünmektedir. Güneş yanığı yoktur. İç döşemeleri temizdir.
Kullanıma bağlı ufak kozmetik izler, çizikler veya gamzeler olabilir. Boyasız vitrin aracı arayanlardan ziyade; yürürü düzgün, kullanımı keyifli, mekanik hissiyatı başarılı ve şeffaf geçmişi olan bir FD6 arayan kişiler için uygundur.
---
YAKIT / KULLANIM AVANTAJI
Honda Civic FD6, LPG uyumu ve ekonomik kullanımıyla bilinen bir modeldir. Parça ve usta konusunda piyasası güçlüdür. Bakım ve kullanım açısından kullanıcıyı üzmeyen, piyasası canlı bir araçtır.
Hem aile kullanımı hem günlük şehir içi kullanım hem de uzun yol için tercih edilebilecek konforlu ve kullanışlı bir sedandır.
---
NEDEN BU ARAÇ?
✔ Sunrooflu FD6 kasa
✔ Düz vites
✔ 125.553 km
✔ 104.000 km’ye kadar benzinde kullanılmış
✔ Airbaglerde işlem yok
✔ Güncel ekspertiz raporlu
✔ Ekspertiz görselleri ilanda mevcut
✔ LPG mevcut
✔ Güneş yanığı yok
✔ Şeffaf açıklamalı araç
✔ Honda’nın güçlü ikinci el piyasasına sahip modeli
---
GENEL DEĞERLENDİRME
Araç boyasız, hatasız, kusursuz vitrin aracı değildir. Ancak yaşına ve emsallerine göre diri, yürürü düzgün, kullanımı keyifli ve piyasası güçlü bir Honda Civic FD6’dır.
Araç başında görüldüğünde kendini belli etmektedir. Ekspertiz raporu ilanda mevcuttur. Alıcıya saklanan, gizlenen bir durum yoktur.
Ciddi alıcılar iletişime geçebilir.
Araç başında pazarlık yapılır.
Expertize açıktır.
Takas değerlendirilebilir.
Ekspertiz raporu ilan görsellerinde mevcuttur.