arabam.com
2015 model, 2.0 TDCi dizel motora sahip yarı otomatik Ford Mondeo Style
180 beygir gücündeki 1997 cc motoru ile hem performans hem de uzun yol konforu sunuyor.
Aracım 317.xxx km’de ve kilometresi orijinaldir. Aktif olarak kullanıldığı için değişim gösterebilir.
Araç kamu ihalesinden alınmış olup cumhurbaşkanlığı koruma aracı olması sebebiyle km daha çok uzun yolda yapılmış olup tüm bakımları Ankara Tanoto Ford yetkili servisinde zamanında yapılmıştır.
Herhangi bir masrafı yoktur.
Aracın muayenesi yeni yapıldı 2028 mayısa kadar muayene derdi yoktur.
Lastikleri (2025) yenidir, uzun bir süre değişim gerektirmez.
Donanım olarak da oldukça dolu bir araçtır. Adaptif hız kontrol sistemi, deri/kumaş koltuklar, dijital klima, Bluetooth bağlantı, LED farlar ve yağmur sensörü gibi günlük kullanımı keyifli hale getiren özelliklere sahiptir.
Hasar durumuna gelecek olursak; motor kaputu değişmiş, sağ ve sol arka çamurluklar, sağ arka ve ön kapılar ile sol arka kapı lokal boyalıdır. Bunların dışında kalan parçalar orijinaldir. Aracımda 32.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Şase, podye ve airbagler orjinaldir.
Aracın kuaförü ve pasta cilası yeni yapılmıştır, aküsü yeni değişmiştir. Yakıtını koyup keyifle binebileceğiniz sorunsuz bir araçtır, kondisyonu mükemmeldir.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 32.000 TL