arabam.com
2017 model, 1.5 dizel yarı otomatik Ford Kuga Titanium SUV aracımı satıyorum. 120 beygir gücündeki motoru hem performans hem de yakıt verimliliği açısından oldukça dengeli. Yakıt tüketimi şehir içi 6.5 şehirler arası 5 litre civarında, bu da aracı uzun yol ya da şehir içi fark etmeksizin oldukça ekonomik hale getiriyor. Aracım 47.000 km’de olup, kilometresi yaşına göre oldukça iyi durumdadır.Araç kullanıldığı için km değişebilir
Genel olarak bakımlı ve özenle kullanılmış bir araçtır. Motoru, yürüyeni, vites geçişleri sorunsuzdur. Aracımda sadece sol arka çamurlukta şürtünmeden dolayı lokal boya vardır. Ayrıca 4.000 TL tutarında tramer kaydı mevcuttur. 45 bakımları yapıldı.
Donanım olarak Titanium paket Aracımda anahtarsız giriş sistemi, deri kumaş karışımı koltuklar, hız sabitleyici, arka görüş kamerası, park mesafe kontrol sistemi ve elektrikli katlanabilir aynalar gibi kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Bunun yanında alaşım jantlar ve yağmur sensörü de dış görünüm ve konfor açısından araca artı katıyor.
Honda HR V ile Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Ciddi alıcılarla araç başında cüzi miktarda pazarlık mümkündür.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 4.000 TL