arabam.com
2012 model, 1.6 Ti-VCT benzinli yarı otomatik Ford Focus Style sedan aracımı satıyorum. 239000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 125 beygir gücündeki motoru, önden çekişli yapısı ve 6 litre civarındaki ortalama yakıt tüketimiyle hem performans hem de ekonomi açısından dengeli bir kullanım sunuyor.
Fotoğraflarda bulunan hafif kazadan dolayı kaputta 2 karış kadar lokal boya var.sol arka çamurlukra da yumruk kadar lokal boya mevcuttur.diğer yerler orjinaldir.
Aracımın alt bakımları yapıldı,Amasörler,Amasör takozları,bilyaları,diskler,balatalar,Vuruntu takozları, KISACA alt tablaları komple değiştim.
Akü,Fan,termostat,kalorifer hortumları hepsi değişti.
aracımda hız sabitleyici sistemi bluetooth ile konuşma, dijital klima, elektrikli katlanır aynalar, yağmur ve far sensörleri gibi günlük kullanımı kolaylaştıran donanımlar mevcut. Yedek anahtarı yok.
Kaporta durumu da gayet düzgün. Tramer kaydı 1000 tl diye hatırlıyorum.
Pazarlık usulünce olur, ciddi alıcılarla araç başında konuşabiliriz.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 1.000 TL