arabam.com
2016 model, 1.6 dizel düz vites Ford Focus Trend X sedan aracımı satıyorum. 245.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 95 beygir gücündeki 1560 cc motoruyla gayet yeterli bir performans sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.5 litre civarındadır, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmış olup herhangi bir masrafı yoktur. Yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. Ayrıca yedek anahtarı da mevcuttur.
Donanım olarak da oldukça dolu bir araç. Adaptif hız kontrol sistemi, deri direksiyon, , sis farları, elektrikli ön ve arka camlar gibi özellikler mevcut. Bu detaylar hem sürüş konforunu hem de kullanım kolaylığını artırıyor.
Kaporta durumuna gelirsek; sol ön kapı değişmiş, sol ön ve sol arka çamurluk ile motor kaputunda ve bagaj kapağnda yarım lokal boya bulunmaktadır. Lokal boyalar yarımdır.Aracımda 50.000 TL tutarında tramer kaydı vardır. Yeni kayıtlıdır
Genel olarak bakımlı, sorunsuz ve ekonomik bir araçtır. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 50.000 TL