arabam.com
2017 model, 1.5 dizel yarı otomatik Ford Focus Trend X sedan aracımı satıyorum. 170.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 120 beygir gücündeki motoru ve önden çekişli yapısı sayesinde oldukça dengeli bir sürüş sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.2 litre civarında, bu da yakıt konusunda gayet ekonomik bir araç olduğunu gösteriyor.
Aracımın tüm bakımları düzenli şekilde yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. Ayrıca iç döşemeleri oldukça temiz, yanık ya da yırtık yoktur.
Kaporta olarak da oldukça düzgün bir araçtır, tüm parçaları orijinaldir. Aracımda herhangi bir tramer kaydı bulunmamaktadır.
Donanım olarak adaptif hız kontrol sistemi, dijital klima, deri direksiyon, deri/kumaş koltuklar ve sis farları gibi günlük kullanımı keyifli hale getiren özellikler mevcut. Ayrıca aracımın yedek anahtarı da mevcuttur.
Genel olarak temiz, bakımlı ve yakıt konusunda ekonomik bir araçtır. Yeni sahibine uzun süre sorunsuz hizmet eder.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok