arabam.com
2018 model, 1.5 dizel otomatik Ford Focus Titanium sedan aracımı satıyorum. 230.000 km’de ve kilometresi orijinaldir.
Aracımın bakımları düzenli şekilde yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son 1 yıl içerisinde yapıldı, bu yüzden ekstra bir uğraş gerektirmez. İç döşemeleri oldukça temiz, yanık ya da yırtık bulunmuyor.
Sağ arka çamurluk ve sağ ön kapı boyalı, sağ ön çamurluk ile motor kaputu değişmiştir. Sol ön çamurluk da boyalıdır. Geri kalan tüm parçalar orijinaldir.
Donanım olarak far ve yağmur sensörleri, sürücü ve yolcu hava yastıkları, perde hava yastıkları ve TCS sistemi gibi güvenlik donanımları mevcut. Ayrıca direksiyonun derinlik ve yükseklik ayarı da bulunuyor, bu da sürüş konforunu artırıyor.
Aracımda 260.000 TL tutarında tramer kaydı mevcuttur.Yeni tarihli Ağır Hasar Pert değildir kesinlikle. Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 280.000 TL