arabam.com
2018 model, 1.5 dizel otomatik Ford Focus Titanium sedan aracımı satıyorum. 143.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracımın bakımları düzenli olarak yapıldı, herhangi bir masrafı yok. Muayenesi de son bir yıl içinde yapıldı, bu konuda da içim rahat. Yakıt konusunda da üzmez, karma tüketimi yaklaşık 4.3 litre civarında, gayet ekonomik bir araçtır.
Aracımda far ve yağmur sensörü gibi günlük kullanımda konfor sağlayan özellikler mevcut. Ayrıca sürücü, yolcu ve perde hava yastıkları da bulunuyor.
Kaporta durumuna gelirsek, sol ön çamurluk değişmiştir. Sağ ve sol arka çamurluklar ile dört kapı ve sağ ön çamurlukta boya vardır.
İç kısmı oldukça temiz, koltuk döşemeleri yıpranmamış durumda ve aracımda hiç sigara içilmedi. Lastikleri de yeni, uzun süre masraf çıkarmaz.
Aracımda 54.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 54.000 TL