arabam.com
OTOMATİK - 2016 FORD FOCUS 1.5 TDCi TITANIUM SEDAN
Aracım modelinin en dolu paketi olan Titanium donanımdır. Otomatik şanzımanı kusursuzdur; vites geçişlerini kesinlikle hissettirmez, geri kaçırma, vuruntu veya sarsıntı yapmaz. Motoru ve mekanik aksamı iyi durumdadır. Km'si orijinal 259.900. Yorulmamış, kondisyonu yüksek ve diri bir araçtır.
Öne Çıkan Özellikler:
Otomatik vites, anahtarsız çalıştırma, otomatik park asistanı (kendi kendine park), ön-arka park sensörleri (360), hız sabitleyici ve limitleyici, dijital çift yönlü klima, far sensörü, yağmur sensörü, dokunmatik multimedya ekranı, LED iç ambiyans aydınlatması gibi Titanium paketin tüm konfor ve güvenlik özelliklerine sahiptir.
Araç Durumu ve Ekspertiz:
Ön iki çamurluk: Boyalı.
Sol ön kapı: Yarım (lokal) boyalı.
Kaput: Sağ ön köşesinde sadece bir karış lokal boya mevcuttur. (Tazyikli suyla yıkarken yakından tutma sonucu soyuldu, fotoğrafı vardır)
Harici hatasız, boyasızdır. Şaseler, podyeler, direkler ve airbagler gibi önemli yerleri tamamen orijinaldir.
Tramer (Hasar Kaydı) Bilgisi:
Araçta 2 parça halinde 37.xxx TL ve yakın zamanda (20 gün önce) oluşan 60.xxx TL tramer kaydı mevcuttur.
Son kazada ön tampon (plastik aksam) değişmiştir. İşlemler güncel parça fiyatları ve işçilik maliyetleriyle yapıldığı için rakam yeni tarihli normal düzeydedir. Ağır hasar veya pert kaydı kesinlikle yoktur.
Araçtaki Küçük Kusurlar (Gelecek Kişi Sürprizle Karşılaşmasın Diye Şeffafça Yazılmıştır):
•Sağ ön kapıda ve kaputun sağ ön tarafında rahatsız etmeyen küçük birer göçük mevcuttur.
Sol arka kapıda dikkatli bakılmadığında fark edilmeyecek şekilde çizilme vardır. (park halindeyken yandan sürtme)
Multimedya (teybi) üzerindeki sadece yuvarlak ses kontrol rulosu çalışmamaktadır, diğer tuşlar ve fonksiyonlar çalışır durumda. Ses açma, kapama ve diğer tüm multimedya fonksiyonları direksiyon üzerindeki tuşlardan da kontrol edilebilmektedir.
Bakım ve Muayene Durumu:
Ağır bakımları 15.000 km önce eksiksiz yapılmıştır.
Periyodik 10 bin bakımı (Sıvı ve filtreler) 5.000 km önce yapılmış olup, şu an kuruş masrafı yoktur.
Muayenesi Kasım 2027 tarihine kadar geçerlidir. Uzun süre muayene derdiniz olmayacaktır.
İç kozmetiği gayet iyi durumdadır. Model yükseltmek için satıyorum. Yeni alıcısına şimdiden hayırlı olsun
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 100.000 TL