arabam.com
2015 model, 1.0 GTDi motorlu Ford Focus Titanium aracımı satıyorum. Aracım düz vites, önden çekişli ve hatchback kasa tipine sahip. 166.000 km’de olup kilometresi orijinaldir. 125 beygir gücündeki 998 cc’lik motoru, performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Karma yakıt tüketimi 5 litre civarındadır, bu da günlük kullanımlarda gayet ekonomik bir değer.
Bakımları düzenli şekilde yapıldı, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Lastikleri yeni, uzun bir süre daha değişim gerektirmez. Ayrıca iç döşemeleri temiz, yıpranma ya da deformasyon yoktur.
Konfor açısından oldukça dolu bir araç. Adaptif hız kontrol sistemi, anahtarsız sürüş, dijital klima, otomatik park sistemi ve ön-arka park sensörleri gibi özelliklerle donatılmış durumda. Bunun yanında deri direksiyon ve kumaş-deri karışımı koltuklar iç mekanda şık bir hava katıyor. Yedek anahtarı da mevcut.
ORJİNAL-HATASIZ-DEĞİŞENSİZ 976 TL HASAR KAYDI VARDIR
Ciddi alıcılarla araç başında cüzi miktarda pazarlık yapılabilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 971 TL