arabam.com
2012 model, 1.0 benzinli düz vites Ford Focus Style sedan aracımı satıyorum. 182.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 125 beygir gücündeki 999 cc motoruyla hem performans hem de verimlilik anlamında keyifli bir sürüş sunuyor. Karma yakıt tüketimi 5 litre civarında, bu da onu oldukça ekonomik bir araç haline getiriyor.
Araca sıfır sandık motor takıldı....Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de sorunsuzdur, yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. İç mekanda hiç sigara içilmemiştir, döşemeleri temizdir ve özenle kullanılmıştır.
Donanım olarak da gayet dolu bir araç. Elektrikli katlanır aynalar, far ve yağmur sensörleri, sis farları ve otomatik park sistemi gibi özellikleri mevcut. Ayrıca ön ve arka camlar elektriklidir, dijital göstergeleriyle sürüş keyfini artırır.
Aracımın tamamı orijinaldir, herhangi bir boya veya değişen parçası yoktur. Tramer kaydı da bulunmamaktadır.
Yedek anahtarı mevcuttur. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok