arabam.com
2023 model, 1.0 EcoBoost 125 beygir gücündeki düz vites Ford Focus Titanium Stil sedan aracımı satıyorum. Aracım 68.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yılda ortalama 10.000 km civarında kullanılmış olup yaşına göre oldukça ideal bir kilometrede.
Tüm bakımları zamanında yapıldı, herhangi bir masrafı veya eksiği yok. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. Sağ ön çamurluğu lokal boyalıdır. Bunun dışında aracımda tramer kaydı bulunmamaktadır.
Donanım olarak geri görüş kamerası, far ve yağmur sensörleri gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon da sürüş konforunu artırıyor. Yedek anahtarı da mevcuttur.
Ayak altı led kendim taktırdım
Aracım özenle kullanılmıştır, yakıtını koyup keyifle binebilirsiniz. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok