Açıklama
Aracım 2011 yılından beri tek elden, titizlikle kullanılmaktadır. Bendeyken ufak tefek sürtmeler haricinde hiçbir kazası olmamıştır. Ekspertiz raporunda görünen kusurlar benden önceki sahibine aittir.
Alıcı arkadaşa karşı tamamen şeffaf olmak ve kimseyi mahcup etmemek adına, aracı satışa çıkarmadan önce ekspertizini kendim yaptırdım. Aracın neyi var neyi yoksa raporda açıkça görebilirsiniz.
Motor ve Yürüyen Aksam: Motoru, yürüyeni ve şanzımanı gayet sağlıklı durumdadır, hiçbir problemi yoktur. Bakımları zamanında ve eksiksiz yapılmıştır.
LPG Sistemi: 1 yıl önce tamamen yenilenmiş ve Atiker marka sistem takılmıştır.
Egzoz Sistemi: 4-5 ay önce komple sıfırıyla değiştirilmiştir.
Akü: Yeni durumdadır.
Kozmetik: Yaşı gereği bazı yerlerinde güneş yanıkları mevcuttur (fotoğraflarda elinden geldiğince göstermeye çalıştım). Ayrıca ufak tefek birkaç çizik ve küçük göçükler bulunmaktadır.
Pazarlık payı mevcuttur. Alıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun.