arabam.com
2005 model, 1.6 dizel düz vites Ford C-Max Ghia aracımı satıyorum. 335.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 110 beygir gücündeki 1560 cc motoru ile hem performans hem de yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.9 litre civarında, bu da uzun yol ya da şehir içi fark etmeksizin oldukça ekonomik bir kullanım sağlıyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmış olup herhangi bir masrafı bulunmuyor. Lastikleri yeni, uzun süre masraf çıkarmaz. İç döşemeleri temiz, yanık ya da yırtık bulunmuyor.
Konfor açısından da oldukça dolu bir araçtır. Sunroof, elektrikli ve ısıtmalı katlanabilir yan aynalar, deri-kumaş karışımı koltuklar, dijital klima ve bluetooth bağlantı gibi özellikler günlük kullanımı oldukça keyifli hale getiriyor.
Aracımda 335 TL tutarında bir tramer kaydı bulunmaktadır.
Aracımın motor yürüyen sıfırdır acil paraya ihtiyacın olduğu için satılıktır.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 335 TL