arabam.com
1996 model, 1.6 motor hacmine sahip düz vites Fiat Tempra SX sedan aracımı satıyorum. 75 beygir gücündeki bu aracım önden çekişlidir. Yaşına göre oldukça diri durumda ve sadece 50.000 km’dedir, bu da aracın ne kadar az kullanıldığını gösteriyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebileceğiniz bir araçtır.
Kaporta durumuna gelirsek; ön tampon değişmiş, sağ ve sol arka çamurluklar ile sol ön çamurlukta lokal boya vardır. Bunun dışında arka kaput, tavan, kapılar ve diğer parçalar orijinaldir. Aracımda tramer kaydı yoktur.
Yaşına rağmen diri, bakımlı ve sorunsuz bir araçtır. Gerçek alıcıların gelip görmesini tavsiye ederim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok