arabam.com
2010 model Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active yarı otomatik hatchback aracımı satıyorum. 210.500 km’de ve kilometresi orijinaldir. 1.4 litrelik motoru 77 beygir güç üretiyor. Aracım hem şehir içi hem şehir dışı kullanımlarda az yakıt tüketmektedir.
Muayenesi 30.06.2026 tarihinde yapıldı. Muayene sıkıntısı yoktur.
Genel olarak bakımlı ve özenli şekilde kullanılmıştır. İç döşemeleri temiz, yırtık veya deformasyon yoktur. Aracımda sigara içilmemiştir, içi ferah ve tertemizdir. Ayrıca yedek anahtarı ve kılavuzu da mevcut.
Donanım olarak elektrikli ve ısıtmalı katlanabilir aynalar, klima, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özelliklere sahiptir.
Ekspertiz durumuna gelirsek; sağ ön çamurluk ve arka tampon değişmiştir, sol arka çamurlukta lokal boya vardır. Diğer parçalar orijinaldir. Aracımda 8.500 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Pazarlık payı vardır, ciddi alıcılarla araç başında konuşabiliriz.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 8.500 TL