arabam.com
30.06.2026 BUGÜN EGZOZ MUAYENESİ OLDU... 2 SENE MUAYENE DERDİ YOK... TAKSİ ÇIKMASI ARAÇLARLA KARIŞTIRMAYIN... BİNİCİSİYSENİZ FIRSAT ARACI... PERFORMANSI ÜST DÜZEY İ VE CANLI MOTORU VARDIR.HER SENE BAKIMLARI YAPILMIŞ ÜSTÜN PERFORMANSLI MOTOR. SIVI BAKIMLARI KM ' SİNE BAKILMADAN HER SENE YENİLENMİŞTİR. TAKSİ ÇIKMASI DEĞİLDİR. KM'sinin çoğu ( 230 bin )Sivas İstanbul arası uzun yolda yapılmış.237 bin km'de...YAKIT CİMRİSİ TÜM SIVI BAKIMLARI YENİ YAPILMIŞ. CAMLAR FİLİMLİDİR ( ÖN CAMLAR HARİÇ ) AKÜSÜ YENİDİR ( VARTA MARKA ) LASTİKLERİ , GOOD YEAR DÖRT MEVSİMDİR ŞASE , PODYE , DİREKLER , BAĞAJ ,KAPUT VE TAVAN AİRBAGLER ORJİNALDİR. EGR İPTAL EDİLMİŞTİR
. ___ TRAMER BİLGİSİ ( A'dan Z'ye HER ŞEYİ___ Sol arka kapı ve çamurluk, yeni kayıtlı motor kazasından dolayı anlaşmalı serviste değiştirildiği için KASKO VE SİGORTA ŞİŞİRMESİNDEN dolayı 72.000 tl normal tramer mevcuttur. ÖNEMLİ BİR KAZA DEĞİLDİR . Motorcunun Kaskı çarptığı için tavan sol köşe 10-15 cm göçük düzeltme yapıldı. Resimleri bende mevcuttur. Sağ arka çamurluk boyalı , kapı lokal boya.Benden önce 5 - 7 bin TL arasında trameri vardı.İlk aldığımdaki ekspertiz raporunu paylaştım ve değişen yerleri işaretledim..BİR GÜN OLSUN YOLDA KALMADIM.( 2017 VE ÜZERİ HATCHBAC İLE TAKAS YAPABİLİRİM. elektrikli ayna, ön ve arka camlar, ön kol dayama ve analog klima gibi konforlu donanımlar mevcut. Bunun yanı sıra sürücü ve yolcu hava yastığı, ABS, merkezi kilit ve Isofix bağlantısı gibi güvenlik donanımları da bulunuyor. Yedek anahtarı da yanında verilecektir.
PERFORMANSLI DİRİ VE CANLI MOTORU VARDIR.HER SENE BAKIMLARI YAPILMIŞ ÜSTÜN PERFORMANSLI MOTOR. SIVI BAKIMLARI KM ' SİNE BAKILMADAN HER SENE YENİLENMİŞTİR. TAKSİ ÇIKMASI DEĞİLDİR...YAKIT CİMRİSİDİR.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 72.000 TL