arabam.com
2012 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites Fiat Linea Active Plus aracımı satıyorum. 90 beygir gücündeki 1248 cc motoru sayesinde hem performans hem de yakıt verimliliği açısından oldukça dengeli bir kullanım sunuyor. Aracımın karma yakıt tüketimi 4.9 litre civarında, bu da uzun yolda ve şehir içinde ekonomik bir kullanım sağlıyor. Kilometresi 220.000’de ve kilometresi orijinaldir.
Tüm bakımları düzenli olarak yapıldı, herhangi bir masrafı yok. Muayenesi de güncel durumda, yakın zamanda muayene derdi yaşamazsınız. Lastikleri iyi durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. Aracımda sigara içilmemiştir, iç döşemeleri temiz ve yıpranma yoktur.
Sol ön çamurluk değişmiş, sol ön kapı, sol arka kapı ve sol arka çamurlukta lokal boya mevcut. Bunların dışında herhangi bir işlem yapılmamıştır. Aracımda 3.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Donanım olarak elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı aynalar, analog klima, elektrikli ön-arka camlar ve derinlik/yükseklik ayarlı direksiyon gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca aracımın yedek anahtarı da vardır.
Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür. Aracımı özenle kullandım, alacak kişiye gönül rahatlığıyla teslim edebilirim. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Finansman Şirketleriyle satışım uygundur
Eminevim Fuzulevim Katılımevim vs.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 3.000 TL