arabam.com
2012 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites Fiat Linea Active Plus aracımı satıyorum. 271.000 km’dedir ve önden çekişlidir. 95 beygirlik 1248 cc motoru ile hem performans hem de yakıt verimliliği açısından oldukça dengeli bir yapıya sahip. Karma yakıt tüketimi 4.9 litre civarındadır, bu da uzun yol ve şehir içi kullanımlarda cebinizi yormayan ekonomik bir kullanım sunuyor.
Aracımda ön kol dayama, elektrikli ön ve arka camlar, analog klima, elektrikli yan aynalar ve derinlik-yükseklik ayarlı direksiyon gibi günlük konforu artıran özellikler mevcut. Güvenlik açısından da sürücü ve yolcu hava yastıkları, Isofix bağlantıları ve merkezi kilit sistemi bulunuyor.
Kaporta durumuna gelirsek; sol ön kapı, motor kaputu ve sol ön çamurluk boyalıdır. Bunların dışında kalan tüm parçalar orijinaldir.
Genel olarak bakımları düzenli yapılmış, mekanik olarak sorunsuz bir araçtır. Yakıtını koyup gönül rahatlığıyla binebilirsiniz.
Aracımla ilgilenen ciddi alıcılarla pazarlık usulünce olur. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı belirtilmemiş