arabam.com
2011 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites Fiat Linea Active Plus aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip aracım 246.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir. 90 beygir gücündeki 1.3 litrelik motoru hem performans hem de yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Ortalama 4.9 litre civarındaki yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir araçtır.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir eksiği veya masrafı yoktur. Muayenesi de yakın zamanda yapılmış olup, uzun bir süre muayene derdi yaşatmaz. İç döşemeleri temizdir, koltuklarda, tavanında ya da tabanında herhangi bir yırtık veya deformasyon bulunmamaktadır.
Donanım olarak elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, katlanabilir ayna sistemi, klima, elektrikli camlar ve yükseklik ayarlı direksiyon gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özelliklere sahiptir.
Aracımda 14.000 TL tutarında bir tramer kaydı bulunmaktadır. Şase podye airbag işlemsiz yağ yakma duman atma yoktur baskı Balat'a amörtisör takozlar triger hepsi yeni değişti . Boya değişen resimlerde mevcut.
Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Ciddi alıcılarla araç başında cüzi miktarda pazarlık mümkündür.
Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla binebileceği bir araçtır.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 14.000 TL