arabam.com
2010 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites Fiat Linea Active Plus aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip aracım 252.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir. 90 beygir gücündeki 1248 cc motoru, hem şehir içi hem de uzun yolda oldukça yeterli bir performans sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.9 litre civarındadır, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Aracımın bakımları düzenli şekilde yapıldı, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de yakın zamanda yapıldı, uzun bir süre muayene derdi olmadan kullanılabilir. Lastikleri yeni, bu yüzden uzun süre masraf çıkarmaz.
İç mekanda sigara içilmemiştir, döşemeleri temizdir ve herhangi bir yıpranma, yanık ya da deformasyon yoktur. Ayrıca aracımda elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar, ön ve arka elektrikli camlar, klima ve yükseklik ayarlı direksiyon gibi günlük kullanımı konforlu hale getiren donanımlar mevcut.
Hasar geçmişine gelecek olursak, sağ ve sol arka çamurluk boyalı, sağ arka kapıda ise lokal boya mevcuttur. Aracımda 3.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Yedek anahtarı mevcuttur. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur.
Tüm bakımları yapılmış, sorunsuz ve ekonomik bir araç arayanlar için ideal bir Linea’dır. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 3.000 TL