arabam.com
2020 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites Fiat Egea Easy sedan aracımı satıyorum. Aracım 152.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 95 beygir gücündeki 1248 cc motoru ve ortalama 4.1 litre civarındaki karma yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir araçtır.
Bakımları eksiksiz yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de yakın zamanda yapılmış olup, binip uzun süre sorunsuz kullanılabilecek durumdadır. Lastikleri iyi durumdadır, aracımda sigara içilmemiştir. İç döşemeleri tertemiz, yıpranma veya deformasyon bulunmamaktadır.
Hasar durumu olarak sadece sol ön çamurlukta lokal boya mevcuttur. Bunun dışında tramer kaydı yoktur.
Donanım olarak da günlük kullanımı kolaylaştıran ve sürüş konforunu artıran özelliklere sahiptir. Start -stop, city modu, Tablet ekran, Bluetooth bağlantısı, geri görüş, ön kol dayama, analog klima, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ayrıca Isofix bağlantı sistemi gibi detaylar mevcut. Araç koltuk kılıfları da tertemiz yakın zamanda takıldı. Erzurum'da yaşadığım için memleketim olan Diyarbakır'a hep gidip geliyorum bu yüzden km uzun yolda yapıldı. Birde bilenler bilir dizel partikül iptal olduğu için ilk çalıştırmada biraz duman atar araç ısınınca hiçbir düzeliyor.
Yedek anahtarı ve kitapçığı da mevcut araçla birlikte verilecektir. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur.
Tertemiz, bakımlı bir Egea arayanlar için gayet uygun bir araç. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok