arabam.com
2023 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites Fiat Egea Easy Plus sedan aracımı satıyorum. 1248 cc hacmindeki 95 beygirlik motoruyla hem şehir içinde hem de uzun yolda oldukça yeterli bir performans sunuyor. Şu an 86.000 km’de ve muayenesi son bir yıl içinde yapıldı.
Aracım yakıt konusunda da oldukça ekonomik; karma yakıt tüketimi 4.1 litre civarında. Bu da özellikle uzun yolda cebinizi rahatlatan bir değer. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. İç döşemeleri temiz, özenle kullanılmıştır.
Sol ön kapı, sol arka kapı ve sol arka çamurlukta lokal boya bulunuyor. Bunların dışında herhangi bir işlem yapılmamıştır. Aracımda 12.000 TL tutarında tramer kaydı mevcuttur.
Kullanım kolaylığı açısından Bluetooth bağlantısı gibi pratik özellikler mevcut. Ayrıca ABS, ESP gibi güvenlik sistemleriyle birlikte sürücü ve yolcu hava yastıkları da bulunuyor. Günlük kullanımı keyifli hale getiren donanımlarıyla oldukça konforlu bir araçtır. Yedek anahtarı da mevcut.
Aracımı titizlikle kullandım, genel olarak bakımlı ve masrafsız durumdadır. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olabilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 12.000 TL