arabam.com
2016 model, 1.3 Multijet dizel motorlu, düz vites ve yarı otomatik vitesvolarak ta kullanabilirsiniz.Akıllı debriyaj taktım araca.isterseniz debriyazı hiç kullanmazsınız Fiat Egea Easy Plus hatchback aracımı satıyorum. 271.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 95 beygir gücündeki 1248 cc motoru, yakıt konusunda oldukça ekonomik bir performans sunuyor. Karma yakıt tüketimi 3.7 litre civarındadır, bu da aracı uzun yol ve şehir içi kullanımda oldukça avantajlı hale getiriyor.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi güncel durumda, yakın zamanda muayene derdi olmayacaktır. Lastikleri yenidir, uzun süre masraf çıkarmaz. İç döşemeleri temiz, yıpranma veya deformasyon yoktur.
Sağ arka kapısında lokal boya bulunmaktadır.
Donanım olarak da günlük kullanımı kolaylaştıran ve konforu artıran birçok özellik mevcut. Adaptif hız kontrol sistemi, arka kol dayama, elektrikli aynalar, sis farları ve bluetooth bağlantısı bunlardan bazıları.
Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.Arac Isparta plakalı lakin Antalya da ikamet ediyorum ve aracı Antalya'da kullanıyorum.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş