arabam.com
2006 model otomatik vites, 1.5 motor hacmine sahip 4WD Daihatsu Terios Silver aracımı satıyorum. 271.000 km’de olup kilometresi orijinaldir. 105 beygir gücündeki motoruyla şehir içi ve arazi koşullarında gayet dengeli bir sürüş sunuyor.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapıldı, herhangi bir masrafı yok. Muayenesi de son dönemde yapıldı, bu konuda da alacak kişiye ekstra iş düşmeyecek. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz.
Hasar geçmişine gelecek olursak, sağ arka çamurluk, sol arka çamurluk, sağ ön kapı, sol ön kapı, sağ arka kapı, sol arka kapı, sağ ön çamurluk, sol ön çamurluk ve motor kaputu boyalıdır. Arka kaput değişmiştir. Aracımda 14.500 TL tramer kaydı mevcuttur.
Pazarlık payı vardır, ciddi alıcılarla araç başında konuşulur. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 14.500 TL