arabam.com
2012 model, 1.5 dizel motorlu düz vites Dacia Logan MCV Ambiance aracımı satıyorum. 75 beygir gücündeki 1461 cc motoruyla oldukça yeterli bir performansa sahip. 114.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Dizel motorun sağladığı düşük yakıt tüketimiyle uzun yolda da şehir içinde de oldukça ekonomik bir araçtır, karma yakıt tüketimi 4.8 litre civarındadır.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı ya da eksiği yoktur. Muayenesi de son bir yıl içinde yapılmış olup, bu konuda da içim rahat. Motor kaputu, sol ön çamurluk ve ön tampon değişmiştir.
İç donanımda hidrolik direksiyon ve elektrikli ön camlar mevcut. Güvenlik açısından ise sürücü hava yastığı, merkezi kilit ve Isofix bağlantı sistemi bulunuyor.
Tramer kaydı yoktur, bu da alıcı için avantajlı bir durum.
Gönül rahatlığıyla binebileceğiniz, sorunsuz bir araçtır. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok