arabam.com
2008 model, 1.4 benzinli düz vites Dacia Logan sedan aracımı satıyorum. 75 beygir gücündeki 1390 cc motoruyla şehir içinde oldukça yeterli bir performans sunuyor. Aracım 51.200 km’dedir ve bu yaştaki emsallerine göre kilometresi oldukça iyidir. Yakıt tüketimi ortalama 6.8 litre civarındadır, bu da aracı hem şehir içinde hem uzun yolda ekonomik hale getiriyor.
Genel olarak bakımlı ve temiz bir araçtır. Kullanım süresince titizlikle korundu, düzenli olarak bakım ve kontrolleri yapıldı.
Aracımda sürücü hava yastığı, merkezi kilit ve immobilizer gibi temel güvenlik donanımları mevcut. İç mekanda kumaş koltuklarla sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip.
Hasar durumuna gelirsek, sol ön çamurluk değişmiş, sol ön kapı, sol arka kapı ve sol arka çamurluk boyanmıştır. Sağ ön çamurlukta ise lokal boya bulunmaktadır. Bunlar dışında herhangi bir işlem yapılmamıştır. Ayrıca aracımda tramer kaydı yoktur.
Fiyat performans olarak gayet uygun bir araçtır, alacak kişiye uzun süre masrafsız şekilde hizmet eder. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok