arabam.com
2022 model, 1.0 turbo benzinli düz vites Dacia Duster Comfort SUV aracımı satıyorum. 29.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracım yaşına göre oldukça az kullanıldı, genel olarak diri ve temiz durumdadır. Yakıt konusunda da üzmez, ortalama 5.4 litre civarında yakıt tüketimiyle gayet ekonomik bir araçtır.
Tüm bakımları eksiksiz yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son bir yıl içinde yapıldı, bu yüzden uzun süre muayene derdi olmaz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmadan kullanılabilir.
Aracımın iç döşemeleri temiz, koltuklarında, tavanında veya kapı içlerinde herhangi bir yırtık, yanık ya da deformasyon bulunmaz. Ayrıca aracımın ilk sahibiyim, bu da geçmişi hakkında güven verir.
Duster’ın Comfort donanımında deri direksiyon, hız sabitleyici, bluetooth bağlantılı telefon sistemi, klima, far ve yağmur sensörü, xenon farlar gibi günlük kullanımda konfor sağlayan özellikler mevcut. Ayrıca yedek anahtarı da bulunmaktadır.
Tüm kaporta aksamı orijinaldir, aracımda değişen ya da boyalı parça yoktur. Tramer kaydı da bulunmamaktadır.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı olabilir. Dediğim harici bir durum çıkarsa ekspertiz masrafını karşılarım. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok