arabam.com
Aracın ikinci sahibiyim. Araçta genel olarak bir sorun yoktur. Benden önceki sahibi şoför tarafını sürtmüş bu nedenle lokal boya var. Eksper raporu ve tramer kaydı resimlerde ektedir. Bende iken herhangi bir kazası yoktur.
Malum bu araçlarda tavan perdesi yok bu yüzden araca özel iki parçalı gölgelik yaptırmıştım onu da yanında vereceğim.
Uzun uzun özellik yazmaya gerek yok aracın standart donanımı belli zaten.
Konforlu araçtır. Kullanımı ve koltukları rahattır. Uzun yolculuklarda yormaz. Oradan girer buradan çıkarım şeklinde atiklik beklemeyin. En nihayetinde otomatikleştirilmiş düz vites bir araçtır. Ancak sorunsuz bir şanzımandır. Çift kavramalı ve benzer otomatik vitesli araçlara kıyasla bakımı daha kolay ve ucuz, arızası az bir araçtır.
Şehirler arası 4.2 litre mazot yakar. 2500 km yol yaparak test ettim ancak bu kullanışa bağlı değişir basa bas giderseniz 5.2 litre yakar.
Satıp daha üst model alacağım.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 6.417 TL