arabam.com
2015 model, 1.6 dizel motorlu düz vites Citroen C-Elysée Exclusive aracımı satıyorum. 93 beygir gücündeki 1560 cc motoruyla gayet yeterli bir performans sunuyor. Aracım 189.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Dizel olması ve ortalama 4.1 litre civarındaki yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir araç.
Tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Lastikleri yenidir, uzun süre masraf çıkarmaz. Günlük kullanımı rahat, şehir içi ve uzun yol için ideal bir araçtır.
Aracımda sol ön kapı, ön tampon ve arka tampon boyalıdır. Bunun dışında herhangi bir değişen parçası bulunmamaktadır. Ayrıca 3.200 TL tutarında tramer kaydı mevcuttur.
Not hava yastığı islemlidirDonanım olarak dijital klima, katlanabilir elektrikli aynalar, Bluetooth bağlantısı, USB girişi ve soğutmalı torpido gibi kullanışlı özellikler mevcut. Bu donanımlar hem konforu hem de günlük pratikliği artırıyor.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 3.200 TL