arabam.com
2013 model, 1.6 dizel düz vites Citroën C-Elysée Confort aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip aracım 223.000 km’dedir. 93 beygir gücündeki 1560 cc motoru ile performansını koruyan bir araçtır. Ortalama 4.3 litre karma yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir kullanım sunar.
Genel olarak aracımın motoru, yürüyeni ve mekanik aksamı sorunsuzdur. Tramer kaydı bulunmamaktadır. Sağ arka çamurluk, sol arka kapı ve sağ ön çamurluk boyalıdır.
İç kısmında klima, elektrikli ön ve arka camlar, ön kol dayama ve gibi günlük kullanımı konforlu hale getiren donanımlar bulunuyor. Ayrıca katlanır koltuklar ve yükseklik ayarlı direksiyon da kullanım kolaylığı sağlar. Dış tarafta elektrikli ve katlanabilir aynalar ile sis farları yer almakta. Bluetooth ve USB bağlantıları sayesinde müzik ve telefon bağlantısı da oldukça pratik.
Alıcıya güven verecek şekilde aracımın detaylarını dürüstçe paylaştım. Yeni sahibine sorunsuz şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok