arabam.com
2018 model, 1.6 dizel motorlu ve düz vites Citroen C-Elysée Live sedan aracımı satıyorum. 100 beygir gücündeki 1560 cc motoruyla hem performans hem de yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Ortalama 3.8 litre civarındaki karma yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir araçtır. Aracım 150.000 km’dedir.
NOT(Aracın orjınal kilometresi 300.000 bindedir)
Genel olarak temiz ve düzenli kullandım, mekanik olarak sorunsuz bir durumda. Sağ ön çamurluk, sol ön çamurluk ve motor kaputunda lokal boya mevcut, bunun dışında tüm parçalar orijinaldir. Ayrıca aracımda 10.000 TL civarında tramer kaydı bulunmaktadır.
İç mekanda klima, elektrikli ön ve arka camlar, yol bilgisayarı gibi konfor özellikleri mevcut. Bluetooth ve USB bağlantısı sayesinde müzik ve telefon bağlantıları oldukça pratik. Güvenlik açısından sürücü ve yolcu hava yastıkları, ESP ve lastik arıza göstergesi gibi sistemler bulunuyor.
Aracımı özenle kullandım, alacak kişi gönül rahatlığıyla binebilir. Fiyat konusunda ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı olabilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 10.000 TL