arabam.com
2022 model, 1.5 BlueHDI dizel motorlu, düz vites Citroen C-Elysée Feel Bold aracımı satıyorum. 100 beygir gücündeki 1499 cc motoruyla gayet yeterli bir performans sunuyor. Şu anda 65.230 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre km’si oldukça ideal düzeydedir. Dizel olması ve karma yakıt tüketiminin 3.9 litre civarında olması da aracımı oldukça ekonomik hale getiriyor, yakıt konusunda üzmez.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son 1 yıl içerisinde yapıldı, bu açıdan da içi rahat bir şekilde binebilirsiniz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmayacak seviyededir.
İç döşemeleri temizdir, koltuklarda, tavan ya da taban döşemelerinde yırtık veya deformasyon yoktur. Aracımda analog klima, ön kol dayama, bluetooth bağlantı ve sis farı gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca yedek anahtarı da vardır.
Gönül rahatlığıyla binebileceğiniz, ekonomik, bakımlı ve temiz bir araçtır. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş