Açıklama
Aracım 115.000 km'dedir. 1.6 motor, LPG'li ve manuel vitestir.( Lpg aktif Ben lpg de kullanmiyorum.) Motor, şanzıman ve yürüyen aksamında herhangi bir sorun bulunmamaktadır.Buji yag vb 3000 Km önce 10Bin Bakımında değişti.Bakımları zamanında yapılmış olup masrafsız durumdadır.Yag Kaçak Duman atma vb yoktur.
Araçta toplam 6.300 TL hasar kaydı bulunmaktadır. Yaşına ve kilometresine göre temiz ve diri bir araçtır. Muayenesi yeni 20 Mart 2026 da yapildi.2028 e kadar Gecerli.(tek seferde gecti.)Klima ve tüm donanımları aktif olarak çalışmaktadır.
Detaylı EXPER Resimlerde
NAVİGASYON cihazı ekrani isterse çıkarılabilir orijinal Göğüs ve Teyp Verilecektir.
AİRBAGLAR orijinal bu hafta ucretsiz orijinal Servis değişim kağıdı geldi.İsteyen degistirebilir.
Aracı görmek ve detaylı bilgi almak isteyenler iletişime geçebilir. Ciddi alıcılarla araç başında makul pazarlık yapılacaktır.
Takas 2009/2013 Arası 1 milyon Altı Carevella 8+1 Otomobil ruhsatlı Km makul ve temiz araclarla Olur.