arabam.com
2011 model, 2.0 dizel otomatik Audi A6 Sedan aracımı satıyorum. 177 beygir gücündeki 1998 cc motoruyla oldukça dengeli bir performansa sahip. Aracım şu anda 400.500 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yakıt konusunda da üzmez, karma tüketimi ortalama 5 litre civarında, oldukça ekonomik bir araçtır.
Tüm bakımları zamanında yapıldı, herhangi bir masrafı yok. Muayenesi de son 2 ay içinde yapıldı, bu yüzden uzun bir süre bu konuda ekstra uğraş gerektirmez. Lastikleri yeni durumda, uzun süre değiştirmeye gerek kalmadan kullanılabilir.
Aracımın iç döşemeleri temizdir, sigara yanığı ya da yıpranma yoktur.
Ön ve arka tamponlarda lokal boya bulunmaktadır. Bunun dışında aracımda 2.300 TL tutarında bir tramer kaydı mevcuttur.
Aracımı ciddi alıcılarla görüşmek üzere satışa çıkardım, araç başında cüzi miktarda pazarlık payı vardır. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 2.300 TL