arabam.com
2004 model, 1.6 motor hacmine sahip düz vites sedan Audi A4 aracımı satıyorum. 260.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Benzinli olup LPG sistemiyle kullanılmaktadır.
Aracımın genel durumu gayet iyi, düzenli bakımları yapılmıştır. Muayenesi son bir yıl içinde yapıldı, herhangi bir masrafı yoktur. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz.
İç mekan oldukça temizdir, döşemelerde yanık, yırtık veya deformasyon bulunmuyor. Klima, ön kol dayama, bluetooth bağlantı gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Ayrıca yokuş kalkış desteği, sürücü ve yolcu hava yastıkları, merkezi kilit ve alarm sistemi gibi güvenlik donanımları da mevcut.
Aracımda sağ ve sol arka çamurluk, sağ ön çamurluk, sağ ön kapı ve motor kaputu lokal boyalı, sol ön çamurluk ise boyalıdır.
Ciddi alıcılarla araç başında pazarlık mümkündür. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı belirtilmemiş