arabam.com
13.400 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracım yaşına göre oldukça az kullanılmış olup, hem performans hem de yakıt verimliliğini bir aradadır.
Tüm bakımları düzenli şekilde yetkili serviste yapıldı,herhangi bir masrafı veya eksiği yok. Muayenesi yapıldı, dolayısıyla uzun süre bu konuda bir işlem gerektirmez. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmadan kullanılabilir. Aracımda sigara içilmemiştir, iç döşemeleri tertemizdir ve genel iç mekânı oldukça bakımlıdır.
Aracımda değişen veya boyalı herhangi bir parça bulunmuyor, tüm parçaları orijinaldir. Tramer kaydı da yoktur, tamamen orijinal bir araçtır.
Yedek anahtarı mevcuttur. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır.
Şehir dışından gelecek arkadaşlar da gönül rahatlığıyla gelebilir. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
SABELT FERRARI TiPİ ISITMALI ELEKTİRİKLİ YARIŞ KOLTUKLARI MEVCUTTUR
ALACANTRA ORTA KONSOL ve ALACANTRA TAVAN DÖŞEMESİ ŞUAN OPSİYON OLARAK 200.000₺ ÖDENEREK ALINMIŞTIR
KABLOSUZ CARPLAY ve KABLOSUZ ANDROİD AUTO SİSTEMİ
GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok