Volvo XC60 ‘ı Satın Almanız İçin 5 Sebep

0
5111

Volvo XC60 ‘ı Satın Almanız İçin 5 Sebep olduğunu sizlere anlattığımız yazımızdan sonra soluğu bayilerde almanız için birçok sebebe sahip olacaksınız. İyi okumalar

1Modern tasarım 

Volvo XC60 sadece güzel görünmekle kalmayıp aynı zamanda işlevsel ve ergonomik bir amacı da yerine getiren şık, abartısız, minimalist bir zarafete sahiptir. Nappa Deri koltuklara arkanıza yaslanıp çevrenizdeki uyumlu, ustalıkla hazırlanmış iç mekana girdiğiniz anda, kendinizi mükemmel bir şekilde sakin ve dış dünyanın gürültüsünden ve kargaşasından kendinizi güvende hissedersiniz.

2Sezgisel Multimedya Sistemi

Volvo’nun 9 inçlik Sensus Connect sisteminin kullanımı zahmetsizdir ve bir Apple iPad gibi çalışır. Sistem ayrıca doğal konuşmayı oldukça iyi anlar. Örneğin, “Üşüyorum” veya “Çok sıcak” derseniz, sıcaklık tam gereksinimlerinize göre ayarlanır.

3İşe gidip gelme stresini ortadan kaldıran gelişmiş yarı otonom teknoloji

Tüm premium markalar şu anda şeritte kalma yardımı, direksiyon yardımı ve/veya kamera/radar tabanlı mesafe kontrol işlevi gibi bir tür kendi kendine sürüş ve kendi kendine durma teknolojisine sahiptir. Ancak bence Volvo Pilot Assist’in kendi kendine sürüş becerileri bu işte en iyisidir.

Tercih ederseniz, sürüşün çoğunu sistem sizin için yapacak; tek ihtiyacı olan, kendi kendine sürüş yolculuğuna devam etmek için ara sıra direksiyona güven verici bir dokunuş

4Turbo gecikmesi yok!

Turboşarjlı motorlarla ilgili sorun, gaz kelebeği girişine yanıt vermelerinin ;genellikle biraz zaman almasıdır; ancak Volvo’nun zeki mühendisleri bu küçük sorunu çözmenin bir yolunu bulmuşlardır: Basınçlı hava ile çalışan PowerPulse sistemi.

5Ödüllü güvenlik özellikleri

“Vizyonumuz, 2020 yılında yeni bir Volvo otomobilde hiç kimsenin ciddi şekilde yaralanmaması veya ölmemesi.” – Volvo Cars CEO’su Håkan Samuelsson.

XC60 aynı zamanda EuroNCAP Testinde 2017’nin en güvenli otomobili oldu .  Şehir içi, şehirler arası ve şehir içi; ulaşım için Euro NCAP Otonom Acil Durum Frenlemesinde ilk üç ;otomobil sıralamasının tümünü tutan ilk üretici; olarak Volvo Cars için tarih yazan VOLVO S90 ve V90’a katılıyor

XC60, Volvo’nun yaya/bisikletçi/büyük hayvan algılamalı CITY güvenliği ;ayrıca ön çarpışma uyarısı ve tam otonom frenleme gibi standart güvenlik sistemleriyle dolu.

İkinci El SUV Fiyatları

Sıfır KM Volvo XC60 Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here