2019 Porsche 911 Carrera T İncelemesi

0
2865

Satış hacmi, markanın oldukça çeşitli model yelpazesiyle güvence altına alınır, ancak çoğu üreticide olduğu gibi, daha ulaşılabilir bir modelin piyasaya sürülmesi, satışların artması ve marka değerinin artması anlamına gelebilir. 2019 Porsche 911 Carrera T İncelemesi yazımızda araçla ilgili önemli istatistikler bulunmaktadır.

Porsche 911 Carrera T Stil

Kozmetik olarak T, yeni bir ön spoyler dudağı, 20 inç jantlar ve her ikisi de gri renkte yan aynalar, her kapıda bir “911 Carrera T” logosu, siyah egzoz boruları ve arkada yeni çıtalar gibi birkaç ayırt edici tasarım özelliği ile birlikte gelir.

Bununla birlikte, T ile ilgili önemli bir husus, bunun sadece yapılan son dar gövdeli Porsche 911 olabileceği gerçeğidir. Yeni nesil 992 çeşitlerinin tümü tek tip gövde genişliğine sahipken, önceki nesil Carrera ve Carrera S modelleri ‘dar gövde’ olarak kabul edilir ve Carrera 4, Turbo ve GT çeşitleri gibi modeller ‘geniş gövde’ olarak adlandırılır.

İç Mekan

İç kısımda, dört yönlü spor koltuklar standarttır ve koltuk başlıklarında 911 logosuyla Sport-Tex kumaşla gelmektedir.

Pratiklik açısından, Porsche 911’i 2+2 spor otomobil olarak pazarlıyor; ancak arka koltuklar yalnızca küçük yetişkinler ve ;daha kısa yolculuklarda olan çocuklar için uygundur. Bagaj alanı açısından; bir bagaj bulmayı umabileceğiniz bir motor var; ancak şimdi ikonik Porsche ‘frunk’, bir gecelik çanta için yeterli olan 145 litrelik bir bagaj alanı sağlıyor.

Konfor ve rahatlık

2019 Porsche 911 Carrera

Porsche aracının arka koltuklara, PCM bilgi-eğlence sistemine ve klimaya sahip olduğunu; yani normal bir Carrera’ya kıyasla ağırlık tasarrufunun 5 kg’a; yakın olduğunu belirtmek önemlidir. Önceki nesil bir modeli daha yeni ürünlerle karşılaştırmak pek adil olmasa da; 991 Carrera T’nin yaşı ;daha modern bağlantı seçeneklerinden yoksun bilgi-eğlence sistemi ile içeride hissedilebilir.

T, standart olarak Porsche Aktif Stabilite Yönetimi (PASM) adaptif süspansiyon;Spor Krono Paketi, mekanik Sınırlı Kaymalı Diferansiyel;20 inç Carrera S jantlar ve spor egzoz sistemi ile birlikte gelir.

Emniyet

2019 Porsche 911 Carrera

2019 Porsche 911 Carrera serisi bir çarpışma güvenliği testine tabi tutulmamıştır; bu nedenle resmi güvenlik bilgisi sağlamak mümkün değildir  ;ancak Taycan, Macan ve Cayenne’in güvenlik bilgileri ;gibi diğer Porsche ürünlerine bakılırsa 911 5 yıldızlı güvenlik sağlamalıdır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here