Araba Severlere Reality Show Tavsiyesi: FantomWorks, yayınlandığında en popüler araba restorasyon şovlarından biriydi. FantomWorks, ilk günden beri yüzlerce klasik arabayı restore etti. Bu yüzden çok heyecan verici bir TV şovu oldu. Gösteri kısa sürede en popülerler şovlardan biri oldu ve sekiz sezon sürdü. FantomWorks, mağazadaki tüm güçlü arabalar sayesinde adeta bir klasik araba müzesi gibidir. “Araba Severlere Reality Show Tavsiyesi: FantomWorks” adlı içeriğimizde FantomWorks’ün özetini ve önemli olaylarını anlatacağız.

Aynı Anda Birden Fazla Proje FilmiAraba Severlere Reality Show Tavsiyesi: FantomWorks

Mürettebat bir seferde bir araba üzerinde çalışsaydı o zaman fazla iş yapamazlardı. FantomWorks, yıllar boyunca sayısız arabaya yer verdi ve her bölüm genellikle birden fazla restore etmeye çalıştılar. Bu klasik ve antika arabaları restore etmek için çok çaba harcanıyor, bu yüzden her zaman birden fazla projeyle çalışmak zorundaydılar.

Müşteriler Restorasyon İçin Araba Getirirler

FantomWorks ekibinin restore ettikleri tüm bu harika arabaları nereden aldığını merak edebilirsiniz. Diğer araba şovlarından farklı olarak FantomWorks ekibi, araçlarını gerçek kullanıcılardan almaktadır. FantomWorks’te yer alan her araba genel halktan gelmiştir. Ekip, gösteri boyunca büyük bir müşteri tabanı oluşturdu ve her zaman üstlenecek yeni projeler bulabildi. Bu arabalar ayrıca garajı gelecek yıllarda da iş başında tutacak kadar özelleştirilmiştir. İzleyiciler, Challengers, GTO’lar, Barracuda’lar, Chargers, Chevelle’lar, Mustang’ler, Camaros ve Road Runners’a kadar birçok farklı araç modelini görebildi. Bu da FantomWorks’ün en heyecan verici reality TV şovu olmasını sağladı.

Yıldızlara Büyük Para Ödendi

Short’un bölüm başına 10.000 ila 50.000 USD arasında aldığına inanılıyor. Bu, şovun devamı boyunca 2 milyon ABD Doları kazandığı anlamına gelmektedir. Ayrıca Short’un tahmini net değeri 3.5 milyon dolar. Bu yüzden dükkandan da çok para kazanıyor.

Belirli Konseptleri Var

FantomWorks’ün birçok bölümü bir bitiş yarışıydı. Pek çok hayran, ekibin projeyi zamanında tamamlayıp müşterinin bütçesi dahilinde kalıp kalamayacağını merak ediyordu. Bu konu, sıradan bir TV şovunun dikkat çekebilmesini sağlıyordu. Ayrıca diğer bazı klasik araba şovlarının aksine, şovda olan her şeyin gerçek olduğunu biliniliyordu. FantomWorks’te türetilmiş drama yoktu. Bazen doğru kısım mevcut değildi bazen de müşterilerin aşırı talepleri vardı. Yine de ekip her zaman projenin üstesinden gelebildi.

Herkes Arabasını Restore EttirebilirAraba Severlere Reality Show Tavsiyesi: FantomWorks

Dükkana kimlerin araba getirebileceği konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur. Bu yüzden TV şovunda çok çeşitli klasik otomobiller yer aldı. FantomWorks, TV şovunda güçlü arabalar, sedanlar ve hatta pikaplar bulunmakta. Bazı arabalar harika boyalara sahipken, diğerleri çok eski ve hurda halde olabiliyordu. Bu güne kadar bile çok çeşitli arabaların mağazaya giriş yapmasını bekleyebilirsiniz. Gösteri sona eriyor olabilir fakat bu, tamir edilecek daha fazla araba olmayacağı anlamına gelmez. Amerika’da yaşıyorsanız ve klasik otomobilinize tamirci arıyorsanız FantomWorks’e gidebilirsiniz.

Mağazada Müzik Kutuları Koleksiyonu Bulunmaktadır

Dükkanda bir tur atarsanız garajdaki çok miktarda müzik kutusuna rastlayabilirsiniz. Alanı dolduran sadece klasik arabalar değildir. Binada bir dizi başka eski ve retro eserler de bulunmaktadır.  Dükkanı ziyaret ettiğinizde tüm eski müzik kutularına göz atabileceksiniz. Ayrıca duvarlar eski sokak tabelaları ve eski reklamlarla kaplıdır.

Gaziler İçin Hayır İşleri Yapıyorlar

Dan Short ve karısı, geçmiş hizmetlerinden dolayı orduya büyük saygı duyuyorlar. FantomWorks’teki ekip, her zaman bir dizi gazi kuruluşu için mümkün olduğu kadar çok hayır işi yapmak için yola çıkıyor. FantomWorks, Wounded Wheels yardım programıyla birlikte çalışarak, klasik kas arabaları modifiye ederek yaralı gaziler ve amputelerin onları sürebilmesini sağlıyor. Ayrıca proje için para toplamak için her yıl bir araba şovu düzenliyorlar. Gösteri, ödüllerin ve çekilişlerin düzenlendiği Norfolk, Virginia’da gerçekleşmektedir.

Hem Yerli Hem İthal Arabaları Restore EdiyorlarAraba Severlere Reality Show Tavsiyesi: FantomWorks

FantomWorks’teki işin büyük bir bölümünü güçlü arabalardan oluşturuyor fakat aslında dünyanın her yerinden dükkana gelen çok çeşitli arabalar var. Gösteriyi daha önce gördüyseniz ekibin bir Mercedes’i Camarro kadar iyi bir şekilde tamir ettiğini görebilirsiniz.

Düzenli Olarak SEMA’ya Katılıyorlar

FantomWorks ekibi, SEMA’ya gittiklerinde her zaman oldukça eğlenceli anlar ortaya çıkarıyorlar. Bu, dünyadaki en büyük otomotiv fuarlarından biridir ve hem satıcılar hem de ziyaretçiler, en yeni ve en iyiyi aramaktan asla sıkılmazlar. FantomWorks ekibi, SEMA’ya gittiklerinde her zaman mağazaya eklemek için yeni teknoloji arayışı içindedir. FantomWorks, 2013 SEMA fuarında büyük bir popülarite kazandı. Modifiye ettikleri Corvette, fuardaki hayranlarını gerçekten etkiledi.

FantomWorks Davalar Nedeniyle Sonlanıyordu Araba Severlere Reality Show Tavsiyesi: FantomWorks

2012’de bir müşteri, bir bağış arabası için fazla ücret aldığı iddiasıyla kısa satış dolandırıcılığı nedeniyle Dan Short ve FantomWorks’e dava açtı. Müşteri, aracın maliyeti 6.000 ABD Doları olduğunda yalnızca 2.000 ABD Dolarına mal olacağını düşündü. Dava iki yıl sürdü fakat Short’u akladılar ve davayı kazandı. İşler çok daha farklı olabilirdi.

İkinci El Klasik Araç İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here