BMW X3 xDrive 20d İncelemesi

0
15754

Sahibinden BMW X3 xDrive 20d almayı düşünenler için aracın ikinci elde çok değerli olduğunu hatırlatmak gerek. BMW X3 xDrive  fiyatı sınıfının üstünde demek yanlış olmaz. Ama elbette günün sonunda söz konusu olan bir BMW modeli değil mi?

Sıfır BMW X3 ilanları için buraya tıklayın!

BMW X3 xDrive 20d İncelemesi

BMW X3 xDrive  fiyatı nasıl ya da sahibinden BMW X3 xDrive  ilanları nasıl yorumlanabilir bir baktık. BMW X3 xDrive özellikleri ve  yorumları ile keyifli bir inceleme. 

BMW X3 xDrive 20d 2018-3.Nesil BMW X3 xDrive 20d modeli oldukça makyaj sonrası değişimden geçmiştir. Pek çok detayı yenilenen otomobil, daha dinamik, daha şehirli ama SUV karakterinden de asla vazgeçmemiş görünüyor. Bu arada bir önceki makyajlı BMW X3 xDrive 20d modeli 2003 yılına aitti ve o zaman karoser bile değişmişti. BMW X3 xDrive 2018 modeli ile ilgili ilk dikkat çeken şey, mükemmel sürüş özellikleri oluyor. Sürtünme değerleri çok iddialı.

BMW X3 xDrive  Boyutları Nasıl?

BMW X3 xDrive 20d 2018-BMW X3 xDrive  ölçüleri denilince insanın aklına önce bagaj alanı geliyor. Zira, ölçülerde en somut kullanım alanı hissini bagaj veriyor. Yeni BMW X3 xDrive bagajı 550 litre. Bu arada bir önceki yani selefinde de bagaj hacmi 550 litreydi. Bu konuda bir değişiklik olmamış. Uzunluk: 4708mm/ genişlik: 1891mm/ yükseklik: 1676mm ve dingil mesafesi de tam 2864mm.

Yeni BMW X3 xDrive Tasarımı Nasıl?

BMW X3 xDrive 20dLED farlar, akustik ön cam ve onunla uyumlu ön panjur dinamik tasarım dilinin ilk detayları. Ancak araç selefine göre mesela bugün ilanlarına baktığınız ikinci el X3 xDrive modellerine göre daha iri. Daha yüksek ve daha uzun bi kere. Stoplardaki LED aydınlatmalar, çift egzoz çıkışları da önemli. Tasarım dili genel olarak, dingin, güçlü ve dinamik bir bütünlük sunuyor.

2018 BMW X3 İçi Nasıl?

BMW X3 xDrive 20d ic mekanYukarıda boyutların büyüdüğünden daha yüksek ve daha uzun bir otomobilden bahsetmiştik; bu durum iç mekan genişliğine de yansımış. İçeride net olarak daha ferah bir yaşam alanı var. Diz mesafesi, baş mesafesi çok daha yeterli. Peki, makyajlı X3’te iç mekan kalitesi nasıl? Öncelikle sert plastik malzeme kullanımı çok az seviyede tutulmuş. Hem işçilik hem de malzeme kalitesi çok yüksek seviyede. Konsolda selefine göre biraz daha dingin bir ifade var. Kokpitte 10,2 inçlik dokunmatik ekran var.

Yeni BMW X3 xDrive 20d Sürüş Özellikleri Nasıl?

Ağırlık dengesi ve diğer detaylarda bazı değişiklikler yapılmış. Bu da aracın sürüş konforunu ve performansını arttırmış. Hem motorda hem de diğer parçalarda daha fazla alüminyum malzeme kullanılmış. Tüm bu alüminyum desteği ile selefine göre 55kg daha hafifi bir otomobil çıkmış ortaya. 50:50 ağırlık dağılımı, 4X4 modu, 2.0 litrelik dizel 8 ileri şanzıman kombinasyonu gibi detaylar aracı keyifli ve çekici kılıyor.

BMW X3 xDrive 20d’nin Rakipleri Kimler?

Eğer bu seviyede bir araç almak varsa aklınızda otomobil eleştirmenlerine göre BMW X3 xDrive rakipleri Audi Q5 ve Volvo XC60.

BMW X3 xDrive 20d Yorumları Nasıl?

Yeni BMW X3 yorumları genellikle çok olumlu. Zaten sıfır BMW X3 xDrive  belki de pek çok kişinin hayali. BMW X3 xDrive yorumlarına baktığımızda iç mekanın çok aydınlık, ferah ve geniş olduğu, malzeme kalitesinin çok üst seviyede olduğu, multimedya sisteminin kontrolünün kolay ve ergonomik olduğu, yol gürültüsünün hissedilmediği belirtiliyor. Direksiyon ve süspansiyon sertliğini fazla bulanlar da olmuş. Bazı kullanıcılar da aracın boyutları nedeniyle manevra kabiliyetinin biraz azaldığını söylemiş.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here