Yeni Kia Sportage Yandex Navigasyon’da!

0
5447
Yeni Kia Sportage

Geçtiğimiz günlerde Kia Türkiye’den resmi bir basın bülteni paylaşıldı. Bu bültende çok keyifli bir reklam fikri paylaşılıyor. Yandex’in Navigasyon sisteminde yön gösteren sarı ok, yeni Sportage ile yer değiştirdi. Detaylar şöyle…

“Yenilenen Sportage yol gösteriyor” sloganıyla başlayan süreçte henüz Türkiye’de satışı başlamamışken Sportage 2018 modeli Yandex’in Navigasyon sisteminde okun yerine geçiyor.

YENİLENEN KIA SPORTAGE YOLLARA ÇIKMADAN ÖNCE YANDEX NAVİGASYON’DA!

KIA, 1.6 dizel otomatik özelliğe sahip yenilenen Sportage modelini tüketicisiyle buluşturmadan önce, Yandex Navigasyon’da keyifli bir deneyim sunuyor. Yandex Navigasyon’un “Navi Cursor” adlı yeni reklam modeli, KIA Sportage ile ilk kez hayata geçiriliyor. Kullanıcılar, rotayı izleyen sarı renkli navigasyon ‘ok’unu, Sportage’ın 3 boyutlu görseli ile değiştirerek, hem Sportage’ın yenilendiğinden haberdar oluyorlar, hem de farklı bir navigasyon deneyimi yaşıyorlar.

KIA, Yandex ve Mg Media ortaklığıyla hayata geçen projede, 1.6 dizel otomatik özelliği ile yenilenen Sportage’ın ilk tanıtımını, navigasyon üzerinden yaparak, otomobil severlere farklı bir platformdan sesleniyor. KIA, Yandex Navigasyon’un Türkiye’de bir ‘ilk’ olan yeni nesil reklam modeli “Navi Cursor”ı ilk kullanan marka olarak, dijital iletişiminde de fark yaratıyor.

Yandex Navigasyon uygulamasını güncelleyen kullanıcılar, ekranlarına gelen bildirim ile navigasyon okunu, yenilenen Sportage ile değiştirebiliyor. Ayrıca, uygulamanın ayarlar menüsünden de yenilenen Sportage rota göstergesi yapılabiliyor. Tüketicisiyle buluşmaya hazırlanan KIA Sportage, yollara çıkmadan önce Yandex Navigasyon’da otomobil tutkunları ile bir araya geliyor.

Marka ile kullanıcı arasındaki etkileşime yeni bir soluk getiren ve Türkiye’de “ilk” kez uygulanan “Navi Cursor” reklam modeli, Ağustos ayı boyunca deneyimlenebilecek.

Sıfır Km Kia Sportage Kaç Para?

Bu arada yeni Kia Sportage modelini almayı düşünenler için fiyatlara baktık. 2018 model Kia Sportage fiyatları 122 bin TL’den başlıyor. Sadece benzinli yakıt tüketimi seçeneği sunan sıfır km Kia Sportage’nin otomatik ve manuel ayrıca DCT şanzıman seçenekleri var. Yeni Kia Sportage motor gücü ise 132PS ile 177PS arasında değişiyor.

Bu aracın sportif ve güçlü tasarımı ilginizi çekiyorsa; ikinci el Kia Sportage modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here