Renault MAİS, Yeni Captur’dan Çok Umutlu

0
1051
Renault Captur

Geçtiğimiz hafta tanıtılan ve hemen ardından bayilerde satışa sunulan Renault Captur daha şimdiden çok ses getireceğini belli ediyor. 211.900 TL gibi iddialı bir fiyat etiketiyle satışa sunulan Captur, kullanıcısına bir çok kişiselleştirme seçeneği de sunuyor. Otomotiv gazeteciliğinin en tecrübeli isimlerinden birisi olan Murat Tosun’un Yeni Captur’u tüm detaylarıyla kaleme aldığı yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki nesliyle de bugüne kadar 1.6 milyonun üzerinde başarılı bir satış adedine ulaşan Captur hakkında değerlendirmelerde bulunan Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş; “Captur, segmentinde fark yaratan ve herkesin beğenisini kazanmış öncü bir model. 2014-2016 yılları arasında ülkemizde segmentinde liderliği elde eden Captur, uzun süre üst sıralarda yer aldı. Selefinin DNA’sını korurken, daha büyük boyut, kaslı tasarım ve atletik yapıya bürünen Yeni Captur, premium segmentte üst seviye teknolojisi ve yeni motor gamı ile rekabetin arttığı sınıfta başarısını daha da ileriye taşıyacak. Renault olarak hızla büyüyen B-SUV segmentine güçlü bir şekilde dönüş yapmak bizim için çok önemli” dedi.

Renault: “Hedef liderliğimizi yıl sonuna kadar korumak”

Yeni Captur’un markaya katacağı başarıların yanı sıra Renault markasının ülkemizdeki başarısına dikkat çeken Berk Çağdaş; “Bununla birlikte, binek otomobil pazarındaki sürdürülebilir başarımızdan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç modelinin ikisi Renault markasına ait. Yılın başında Türkiye pazarına sunduğumuz Yeni Clio segmentinin açık ara en çok tercih edilen otomobili. Clio gibi Türkiye’de OYAK Renault Fabrikaları’nda üretilen Megane Sedan da en çok satan 3. model olarak başarımıza önemli katkı veriyor. Özellikle Avrupa pazarında pandemi kaynaklı küçülme döneminde Bursa’daki fabrikamızın iç pazara araç tedarikinde önemli desteği oldu. 20 yıldır elde ettiğimiz binek otomobil liderliğini, 2020 yılının ilk 10 ayında da birlikte tecrübe ettiğimiz olağanüstü pandemi sürecine rağmen korumaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Hedefimiz bu alandaki liderliğimizi yılın sonuna da taşımak” şeklinde konuştu.

2.El Renault Captur İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here