2021 Ducati Panigale V4 SP

0
4886

2021 Ducati Panigale V4 SPDucati panigale ailesi gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. İtalyan şirket 2021 Ducati Panigale V4 SP ile ortaya bambaşka bir bakış açısı getirecektir. 2021 Ducati Panigale V4 SP, özel teknik donanımlarıyla motosiklet dünyasının en hızlısı olmaya adaydır. mart/2021’de uluslararası pazarda satışa sunulması planlanmaktadır.

Benzer Tasarım/ Farklı Renk2021 Ducati Panigale V4 SP

Yeni Ducati Panigale V4 SP kasa tipi ve dizayn olarak Panigale V4S’e benzemektedir. V4S ile arasındaki en büyük farklılık renk seçeneğidir. Ducati Panigale V4 SP’de siyah ve metalik gri renkler hakim olmaktadır. V4 SP ile birlikte “Ducati kırmızı olur!” algısı yıkılmış durumdadır. Gözlerimiz Ducati kırmızısını arasa da yeni renkleriyle şıklığı ve asiliğini sürdürmeyi başarmaktadır. Karbon kanatlar, kuyruğun keskinleşen yapısı, arka tekerin tek maşayla bağlanmış ve egzozun alt tarafta konumlandırılmıştır. Alüminyum ayak pedleri Rizoma tarafından üretilmiştir. Kısa ayak pedleri, vites geçişlerinin rahat ve hızlı sağlanmasına olanak sağlamaktadır. Sonuç olarak Ducati Panigale V4 SP son derece şık ve kaliteli durmaktadır. Tasarım olarak yıllardır üstünlüğünü korusa da motorunun dayanıksız olmasından dolayı, kullanıcılarda pişmanlık yaratır algısı oluşturmaktadır. Ducati kötü algıları yenilenen teknolojisiyle yıkmayı planlamaktadır.

Teknik Özellikler

1.103 cc, V4 motorun birleşiminden 214  beygirlik güç elde edilmektedir. Kuru ağırlığı sadece 173 kilogramdır. Euro5 uyumlu olarak üretilse de gücünden ve ivmelenmesinden bir şey kaybetmemiştir. Sıkı emisyon kurallarına uyum sağlamak için egzoz sistemi tamamen yenilenmiştir. Motosikletin konforunu yol ve sürüş şartlarına uygun hale getirebilmek için elektrikli Ohlins smart EC 2.0 marka/model amortisörler kullanılmıştır.

Böyle bir motosiklette en önemli ve gerekli olan özellik fren sistemidir. Ok gibi giden Panigale V4 SP’yi Brembo stylema R versiyonu fren sistemleri durdurmaktadır. Ayrıca Yeni Panigale güvenlik ve yol yardım sistemlerine sahiptir. ABS, Traction Control, tek teker kontrolü, launch control, motor fren kontrolü ve çift yöne quickshifter bulunmaktadır. Race A ve B modu pist için ayarlanmıştır. Race B modunda maksimum tork, ilk üç vitese düşürülür. Böylece dar virajlı pistlerde daha etkin bir sürüş sağlanmaktadır. Ülkelere göre farklılık gösterse de uluslararası fiyatı 32.294 pound olarak belirlenmiştir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here