Renault Coupe Karoserli SUV Yaptı: Renault Arkana

4
33384
Renault Arkana

Renault SUV modellerine mi bakıyorsunuz? Peki, yeni Renault SUV modeli ile tanıştınız mı? Coupe karoserli Renault’un SUV aracı Renault Arkana 2020 ile tanışın. 

“Renault Arkana” İyi Olmuş!

Renault markası, üretim yelpazesini geniş tutmaya özen gösteriyor. Bu amaçla farklı ihtiyaçlara özel modelleri her geçen yıl piyasaya sunuyor. Coupe, SUV, HB, SW, sedan vs.. Renault’un hemen her karoserde ve hemen her kitleye uygun bir seçeneği var. Şimdi, marka pazarı katlayarak büyüyen SUV kategorisine yep yeni bir seçenek sunmaya hazırlanıyor. Renault Coupe Karoserli SUV modeli olarak lanse edilecek olan 2020 Arkana. Peki Renault Arkana 2020 hakkında neler biliyoruz?

ikinci el Renault otomobil ilanlarına göz gezdirebilirsiniz…

Renault coupe karoserli SUV modelinin ana hatlarını biliyoruz. Araç, Ağustos 2018 yılında Moskova Otomobil Fuarında gösterilmişti. Marka, bu yüksek karoserli coupe tarzındaki araca Renault Arkana ismini verdi. Arkana adlı model için üretim de başladı. 

 

2. el SUV piyasası nasıl? Fiyat listesine bakın!

Başlangıçta sadece Rus pazarına sunulacak olan araç, 150Hp güç ve 270 NM tork üretiyor olacak. 1,3 litre turbo benzinli motor seçeneği, CVT şanzıman ikilisi ise şimdiden dikkat çekici. Zira aracın tasarımına bakınca çok güçlü bir motor beklentisi ve beraberinde de çok amsraflı olması hissi hakimken 1,3 motor ona daha sıcak bakmamızı sağlıyor. 

Sıfır km Renault otomobil fiyat listesine bakmak için buraya tıklayın!

Renault ArkanaCVT şanzıman ile 1,3 litrelik motorun eriştiği ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 7,0 litre. Yani Renault Arkana yakıt tüketimi 7 litre. Arkana modeli 4×4 aktarma seçeneğini alıcıya sunacak. Arkana’nın iç mekanında malzeme kullanımı oldukça iyi. Deri ve sert plastik malzeme ağılıklı olarak kullanılacak. 

Renault Arkana’nın içindeki teknolojiye dair de bilgiler var. Renault Arkana’nın içinde Bose marka ses sistemi kullanılmış. 8 inçlik dokunmatik yüksek hassasiyetli multimedya ekranı da önemli bir ayrıntı. İç mekan konforunda bagaj hacmine odaklananlar için Renault Arkana’nın bagajı 508 litre. Renault Arkana’nın arka koltuklarını yatırdığınızda ise çok geniş bir yükleme alanı elde ediyorsunuz. 1333 litrelik bir alan çıkıyor ortaya.  

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here